Mörrums Folkets Park och Hus

Opera

Genom Folkets Hus och Parker har du möjlighet att se opera från Metropolitan Opera i New York och Kungliga Operan i Stockholm. Live till din biostol från de stora scenerna i operahusen. Perfekt ljud och fantastisk bild förflyttar dig till den magiska stämningen i salongen. Du hör viskningar, applåder och skratt från publiken i New York och Stockholm. Du ser operastjärnornas ansiktsutryck, dirigentens taktpinne och orkesterns ansträngningar. Välkommen till en upplevelse du sent kommer glömma!

Här kan du köpa biljetter till Opera: Coop Forum, Karlshamn
Karlskrona Turistbyrå
Sölvesborg Turistbyrå


Eller här på denna sida.

Pris 320 kr då ingår snittar och dryck m.m. innan föreställning samt kaffe med tillbehör i pausen. Är det två pauser är det frukt i den andra pausen.
Obs ! Ej kortbetalning på Folkets Hus

Swish går bra som betalning.

Operorna är med svensk text.

28 april 18:30: Askungen

Askungen

Folkets Hus och Parker livesänder en riktig familjeföreställning i form av Askungen från Metropolitan i New York.

Fantastisk scenografi och kostym i Massenets förtrollande opera, som får sin premiär på Met. Joyce DiDonato lägger ännu en roll till sin Met-repertoar som Askungen. Alice Coote är prinsen, Stephanie Blythe den onda styvmodern och Kathleen Kim är féen. Bertrand de Billy dirigerar och Laurent Pelly regisserar. Pelly har tidigare iscensatt Donizettis Regementets dotter och Massenets Manon på Met. Joyce DiDonato har tidigare hyllats för rollen som Askungen på Grand Teatre del Liceu, Santa Fe Opera och Royal Opera House. Askungen sätts upp i samarbete med Royal Opera House, Gran Teatre del Liceu, Barcelona; Théâtre Royal de la Monnaie, Bryssel, och Opéra de Lille. Denna uppsättning uruppfördes på Santa Fe Opera.I rollerna:Joyce DiDonato, Alice Coote, Stephanie Blythe, Kathleen Kim, Laurent Naouri

Dirigent: Bertrand de Billy
Regi: Laurent Pelly
Text: Svensk text
Speltid: 3 tim 12 min

Beställ Biljett


Text: